Merk & Strategie

Speeddaten met de grootste foodinfluencers van Nederland

Advertorial | 29 september 2017, 11:21

Foodlab organiseert een nieuwe editie van Meet The Foodies, het event waarbij foodgerelateerde merken de unieke kans krijgen om foodinfluencers het schort van het lijf te vragen.

Na een succesvolle eerste editie van Meet The Foodies organiseert Foodlab op donderdag 12 oktober een vervolg. Zo krijgen merken de kans om in een korte tijd de populairste foodinfluencers van Nederland beter leren kennen. Wie zijn ze, wat is hun passie en welke culinaire trends zien zij voor 2018? Wat kunnen zij voor het merk betekenen en welke content scoort goed op het blog? Geen vraag is te gek.

Meet The Foodies wordt georganiseerd door Foodlab, een one stop shop op het gebied van influencer marketing voor zowel foodgerelateerde merken als influencers. Foodlab is een initiatief van content marketing specialist Adfactor en influencer agency HelloSparkle.

Als marktleider op het gebied van food content marketing weten we als geen ander de beste match tussen een merk en influencer te maken. Met het oog op brand partnerships vinden wij het daarom belangrijk dat de klik in het echt ook bevestigd wordt. Dus tijd om te matchen! Wil jij bij dit event zijn? Bekijk hier de 16 deelnemende foodinfluencers en reserveer één van de laatste plekken. 
 

Reacties op dit artikel (2)

Comment author avatar
Avatar

Dan Vandevoorde

(2 oktober 2017, 9:00)
geniaal initiatief : mochten jullie nog creatieve en nuttige aankleding zoeken voor het event ik denk dat het zeer cool zou zijn daar onze inflatable foodtruck te hebben (opblaasbare stand in de vorm van een iconisch T1 VW busje) als fotobooth om het ijs wat te breken of als infostand of ... enfin www.x-Treme.eu
Avatar

Anonymous

(3 oktober 2017, 12:07)
Hartstikke leuk zeg! Maar zijn er alleen maar Laura's, Brenda's, Linda's en Rutger's in foodieland? Lijkt mij niet!