Bureaus & Accounts

Bureau noemt zich 'The Oval Office' en zet wereldleiders in voor de aankondiging

Redactie | 29 september 2017, 10:37

Directeur Bart van Wanrooij: 'The Oval Office is officieel gevestigd in Nederland. En dat is geen fake news.'

Angela Merkel, Vladimir Poetin, Donald Trump: niet de minste namen kondigen de naamsverandering van bureau Move aan. Het bedrijf is al 25 jaar actief in Nederland en organiseert evenementen en merkactivaties. Vanaf vrijdag gaat Move verder onder de nieuwe naam ‘The Oval Office’. En daar hoort een ludiek filmpje bij.

Overname door Belgisch bedrijf The Oval Office
Het bedrijf heeft niet zomaar een nieuwe naam bedacht. Move werd namelijk vorig jaar overgenomen door Christine van Dalen en The Oval Office uit België. Via het Belgisch-Nederlandse businessmodel biedt The Oval Office een mix van expertises. Het bedrijf heeft een team van meer dan 70 professionals, van grafische en digitale specialisten tot creatieve denkers en productionele doeners.

Geïntegreerde aanpak
Het bureau uit Amsterdam creëert totale communicatiecampagnes, "geïnspireerd door de kracht van evenementen en merkactivaties". Onlangs kreeg Bart van Wanrooij (ex-Publicis Groupe) de dagelijkse leiding. Hij moet samen met het team zorgen voor een meer geïntegreerde aanpak van events, brand activations en communicatie.

Dat doen ze voor klanten als BMW, Nintendo, Heineken, Adobe en Inbev.

Foto: team van The Oval Office in Nederland

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items the oval office Move Bart Van Wanrooij