Bureaus & Accounts

Creatief directeur Kim Triesscheijn verlaat The Gardeners

Redactie | 1 september 2017, 6:50

Maira Evers (oprichter en eigenaar van The Gardeners) en Laura Snapper (Client Services Director) blijven voorlopig samen de managementtaken vervullen. 

Triesscheijn kiest voor een heel nieuw avontuur.

The Gardeners begon acht jaar geleden als online pr- en social bureau. De afgelopen jaren stonden in het teken van de herpositionering en groei van het bedrijf. 'Inmiddels staat er een sterk allround creatief bureau en deze ontwikkeling is mede te danken aan Kim', zegt Maira Evers.

Na twee jaar als creatief directeur bij The Gardeners gaat Triesscheijn zich richten op een eigen bedrijf waarin ze haar creativiteit combineert met levenstherapie (onder andere met coaching, counseling, healing en reading).

Creative agency nieuwe stijl
Triesscheijn: 'De afgelopen twee jaar hebben we hand-in-hand een ‘creative agency nieuwe stijl’ neergezet, met een sterk team, en veelbelovende en opvallende cases die bewijzen dat je voor commerciële merken vanuit goede intenties dingen kunt doen die van waarde zijn. Daar ben ik trots op.'

Evers: 'Nu is het tijd voor de volgende stap voor The Gardeners. Ook wij merken dat de economie aan alle kanten aantrekt, veel nieuwe klanten melden zich met steeds grotere vraagstukken. ‘Where good things grow’ heeft niet alleen betrekking tot het werk wat we maken, maar ook op de mentaliteit en ambities van de mensen waar we mee werken. We willen blijven groeien en houden onze ogen open voor mensen die aansluiten bij onze ambities. Zo zijn we altijd op zoek naar allround creatieven. En per direct zijn we op zoek naar een community manager, een pr-manager en een producer.'

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items The Gardeners Kim Triescheijn