Media

Frank Volmer directeur uitgeverij Helden

Maarten Hafkamp, redactie | 22 oktober 2015, 15:31

De ex-directeur van TMG Landelijke Media is in september begonnen bij het uitgeefbedrijf van de familie Barend.

Volmer is twee à drie dagen in de week actief als directeur bij de uitgever van sportcontent, waaronder Helden magazine en het online Helden-platform. Hij licht toe: ‘Per september adviseer ik een aantal mediabedrijven. Ik kende Barbara Barend al wat langer en ik vind Helden een mooi product, waarvan ik denk dat het zich goed verder kan ontwikkelen.’

Volmers taak is om met het team – dat inmiddels uit achttien personen bestaat – een uitgeefstrategie neer te zetten. ‘We gaan kijken naar de frequentie van het magazine, dat nu vier keer per jaar uitkomt, en naar hoe we online het merk verder kunnen versterken. Helden heeft goodwill in de markt en veel vertrouwen van de sporters.’

Helden is eigendom van de familie Barend (Barbara en Frits). Helden magazine kwam met terugwerkende kracht per 1 januari 2014 in handen van de familie. De titel zat eerst bij Sanoma, dat een minderheidsbelang had. In het voorjaar van 2014 werd er een online platform omheen gebouwd.

Frank Volmer vertrok vorig jaar november bij Telegraaf Media Groep (TMG).

Over de auteur

Maarten Hafkamp

Reacties op dit artikel (5)

Comment author avatar
Avatar

Marco vroedsteijn

(23 oktober 2015, 8:43)
Tof Frank, ik weet zeker dat jij hier een positieve bijdrage aan kunt leveren. Mijn felicitaties gaan uit naar de familie Barend.
Avatar

Marco vroedsteijn

(23 oktober 2015, 8:46)
Tof Frank, ik weet zeker dat jij hier een positieve bijdrage zult leveren. Mijn felicitaties gaan uit naar de familie Barend.
Avatar

Stephan Beelen

(23 oktober 2015, 9:42)
Wel jammer dat de bedenker van dit magazine nooit beloont is voor dit concept en dat de familie Barend met de eer aan het strijken is. Zo zielig.
Avatar

Stephan Beelen

(23 oktober 2015, 9:49)
Zo jammer dat de bedenker van dit concept nooit beloont is maar dat de familie Barend met de eer aan het strijken is. Wens de heer Volmer natuurlijk alle succes.
Avatar

Mike

(26 oktober 2015, 17:15)
Zo jammer dat de bedenker van dit concept nooit zijn idee dan niet goed heeft vastgelegd

Gerelateerde items Frank Volmer helden magazine Barbara Barend

Meer in channel Media

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs