Mensen & Carrière

Nederlander managing partner SuperHeroes New York

Redactie | 5 februari 2016, 12:55

Rob Zuurbier was al in de Verenigde Staten actief als group account director bij Dentsu/360i.

legt in 2016 nadrukkelijk de focus op groei in de Verenigde Staten. Niet alleen op bestaande accounts als Converse, LG, ASUS en UNHCR, maar ook op nieuwe US-klanten.

werkte eerder ruim 9 jaar in verschillende rollen binnen het Dentsu Aegis-netwerk, bij bureaus in Amsterdam, Brussel, London en New York. In die periode gaf hij leiding op accounts zoals Canon Europa, Canon Noord-Amerika, Chevron, Absolut Vodka, ScottsMiracle-Gro en the Academy of Motion Picture Arts & Sciences.

Zuurbier was in New York onder andere verantwoordelijk voor de global launch van Canon’s Cinema EOS producten, waar het Japanse bedrijf in 2013 een Emmy mee won.

Saving the world of boring advertising

‘Als Hollandse jongen die oorspronkelijk bij W+K vandaan komt was het een absolute no brainer om me bij SuperHeroes aan te sluiten’ vult Rob Zuurbier opgetogen aan. ‘Uit een serie gesprekken met oprichters Django en Rogier was het me wel duidelijk dat we niet alleen hetzelfde digitale DNA hebben, maar ook op één lijn zitten als het gaat om “saving the world of boring advertising”. We willen slim, creatief en baanbrekend werk in New York maken waarmee we – samen met marketeers met lef – met minder media-inkoop meer effectief zijn.’

New York is de eerste stap in de expansiestrategie van het bureau dat inmiddels zeven jaar bestaat. , Managing Director van SuperHeroes: ‘Onze ambitie is om de creatieve geest van een onafhankelijk “boutique” bureau te behouden en tegelijkertijd een wereldwijd publiek aan te spreken. Deze aanpak is de afgelopen jaren succesvol genoeg gebleken om op voort te bouwen. En Rob neemt de perfecte credentials en kick-ass mentaliteit mee om verder vorm te geven aan onze ambities.’

Zuurbier startte in januari 2016 als managing director van SuperHeroes New York.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Superheroes Superheroes Amsterdam

Meer in channel Mensen & Carrière

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs