Media

NU.nl gaat beelden van CNN uitzenden

Redactie | 4 november 2016, 10:40

Beelden internationale zender te zien in de apps en op site

NU.nl werkt vanaf november samen met CNN. Video’s en live beelden van de internationale nieuwszender zullen te zien zijn in de apps en op de site.

CNN plaatst dagelijks honderden video’s van internationale nieuwsgebeurtenissen, waar NU.nl de belangrijksten van zal publiceren. Daarnaast gaat NU.nl gebruikmaken van de livestream van CNN, waardoor het bij groot internationaal nieuws de laatste beelden online als eerste live kan uitzenden.

Veel video

Ook video’s van Great Big Story, het videoplatform dat CNN en Turner (het mediabedrijf achter CNN) in 2015 zijn gestart, vallen onder deze samenwerking met CNN International Commercial.

Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur van NU.nl en NUsport, geeft in het persbericht aan blij te zijn met de samenwerking met CNN. NU.nl is opgericht naar het voorbeeld van CNN, die toen als één van de weinigen in de wereld al snel en overzichtelijk online het nieuws brachten. Hoekman: ‘Nu werken we samen om online video naar een hoger plan te brengen. Op een perfect moment, met de Amerikaanse verkiezingen voor de deur.”
 

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Cnn Nu.nl

Meer in channel Media

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs