Bureaus & Accounts

Stefanie van Rootselaar managing director Europe bij FinchFactor

Redactie | 29 augustus 2017, 7:00

FinchFactor breidt het managementteam uit.

Stefanie van Rootselaar begint op 1 september in haar nieuwe rol als managing director Europe. Haar benoeming komt na slechts drie maanden bij FinchFactor in dienst te zijn. De aanleiding is de internationale groei binnen het bedrijf.

Als managing director Europe gaat Van Rootselaar zich enerzijds richten op het uitbreiden van het huidige Europese productaanbod en klantportfolio, anderzijds op het HR beleid en het verder optimaliseren van interne processen.

Verdere groei
Van Rootselaar: 'In de afgelopen maanden heb ik veel kunnen observeren om te zien waar de kansen voor verdere groei liggen. Door het uitbreiden en slimmer verpakken van onze producten en diensten kunnen wij een bredere klantengroep aantrekken. We werken veel met reclamebureaus en willen ook graag meer consumentenmerken aan ons binden. Ik ben dankbaar dat Kerrie Finch en de rest van het managementteam mij het vertrouwen heeft gegeven in deze nieuwe rol, die ik met beide handen aangrijp.'

Kerrie Finch, oprichter en CEO FinchFactor: 'Stefanie heeft grote indruk gemaakt sinds ze hier eerder dit jaar begon. Haar promotie tot managing director in Europa is een natuurlijke transitie. Ze wordt de drijvende kracht achter FinchFactor’s European expansie.'

FinchFactor heeft kantoren in Amsterdam, Londen, Los Angeles en New York. Het bureau werkt met internationale klanten als Airbnb, MediaMonks en 180 Kingsday, en specialiseert zich in het ontwikkelen van thought leadership voor haar klanten.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Stefanie van Rootselaar Finchfactor

Meer in channel Bureaus & Accounts

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs