Creatie & Campagnes

Underworld geeft gratis show in fietspassage Rijksmuseum tijdens ADE

Redactie | 4 oktober 2017, 14:22

Voor de tweede keer wordt de fietspassage omgedoopt tot dancedecor.

In navolging van techno-dj Maceo Plex zal dit jaar de elektronische act Underworld een gratis show geven in de fietstunnel van het Rijksmuseum. Van 19:00 tot 23:00 op vrijdag 20 oktober, tijdens Amsterdam Dance Event (ADE), zal dit optreden plaatsvinden op initiatief van dancepromotor Audio Abscura.

‘Audio Obscura x Rijksmuseum present: Underworld’ in de fietspassage van het Rijksmuseum is een mogelijkheid om de Britse groep in een kleine setting te zien. De ruimte wordt omgetoverd tot een intieme club, voor een exclusieve groep muziekliefhebbers.

De show moet het Rijksmuseum een platform bieden om op een andere manier in aanraking te komen met het publiek. De show wordt mogelijk gemaakt door Audio Obscura, dat zich probeert te profileren als bruggenbouwer tussen dancemuziek en klassieke locaties. Daarnaast hebben Heineken en KPN zich wederom als partners verbonden aan het evenement.

Voor muziekliefhebbers is het tot 17 oktober 23:59 mogelijk om zich met maximaal vier personen tegelijk aan te melden via de website van Audio Obscura. De daaropvolgende dag zal door middel van loting toegangskaarten worden verdeeld. Er is een maximale capaciteit van 2.000 personen. Vorig jaar waren er maar liefst 60.000 aanmeldingen voor de show van Maceo Plex.  

Naast de show op 20 oktober presenteert Underworld een keynote speech tijdens ADE op 18 oktober. De keynote wordt opgeluisterd met visuals van Underworld’s vaste partner Simon Taylor.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (6)

Comment author avatar
Avatar

Scarlett Noland

(4 oktober 2017, 14:57)
Ik wil me graag aanmelden voor Underworld 4 personen
snoland7@gmail.com
Avatar

Arnoud

(4 oktober 2017, 15:16)
@Scarlett Wat handig dat je dat doet door een reactie te plaatsen onder een artikel op Adformatie. Komt vast goed met die kaarten. Waarschijnlijk sta je inmiddels al op de gastenlijst :-)
Avatar

Dennis de mennis

(4 oktober 2017, 17:10)
Geweldig, hopelijk mogen wij erbij zijn.
Bij deze een aanmelding voor 4 personen.
menace2themusic@gmail.com is het mailadres.
Bvd, gegroet Dennis
Avatar

Wilfred

(5 oktober 2017, 7:07)
Helemaal geweldig, nu hopen dat we er bij zitten! 4 personen melden zich aan. Wil2fred@gmail.com
Avatar

karla Barahona

(5 oktober 2017, 11:03)
Wauw...wat leuk zeg...daar moeten we bij!! (5 personen)

Hopelijk zijn wij de gelukkige!!

somasomita@yahoo.com

Gerelateerde items Rijksmuseum Audio Obscura Ade

Meer in channel Creatie & Campagnes

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs