Marketing Technology

Viduate wil grootste ter wereld worden in videoproductie en -marketing

Rob Beemster, redactie | 11 september 2017, 15:57

Het fullservice bureau breidt dit jaar nog uit met vijftien vestigingen in Europa.

Om aan de groeiende videobehoefte te kunnen voldoen, èn om bestaande klanten te helpen bij hun behoefte aan internationale ondersteuning gaat Viduate tot eind 2017 in totaal vijftien vestigingen openen in even zoveel Europese steden (Antwerpen, Londen, Berlijn, Kopenhagen, Madrid, Porto, Milaan, Praag, Wenen, Parijs, Stockholm, Oslo, Krakau, Helsinki en Dublin).

Interactieve video

Viduate ging in 2015 van start als fullservicebureau voor online video, met een sterke focus op analyse en optimalisatie. 'Een goede online video produceren is één, zorgen dat deze de doelgroep bereikt is minstens zo belangrijk', zegt algemeen directeur Tim Viergever: 'In ons dienstenpakket verweven we de nieuwste mogelijkheden en trends, zoals interactieve video en virtual reality.

De klantenkring is de afgelopen tijd sterk gegroeid. Niet alleen grote A-merken zetten tegenwoordig online video in, ook ambitieuze midden- en kleinbedrijven maken steeds meer gebruik van video. Viiergever: 'Mensen willen niet meer lezen, maar video’s kijken. Voor bedrijven is het daarom zaak om videocontent tot een belangrijk onderdeel van hun totale communicatie te maken.'

Internationale klanten

Uitbreiding van het aantal vestigingentmoet voorzien in de groeiende vraag. Daarnaast verwacht Vidueate internationale klanten beter te kunnen ondersteunen. Het bedrijf werkt voor internationale klanten als Heineken, Daf Trucks, Total en G4S. 'Tot voor kort moesten deze bedrijven in elk land op zoek naar een lokaal videobureau. Met ons Europese netwerk wordt het een stuk gemakkelijker,' aldus Viergever.

De nieuwe kantoren zijn bestaande videoproductiebedrijven, elk met gemiddeld tien werknemers. De bedrijven gaan opereren onder de vlag van Viduate, terwijl marketing-en sales worden verzorgd vanuit Nederland.

 

 

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Meer in channel Marketing Technology

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs